Växthusbutik glashusen.se

Glashusen.se säljer växthus från ledande växthustillverkare och med sitt stora utbud är man en av de större aktörerna på den svenska marknaden utbudsmässigt, då man har alla typer av växthus från nordiska hobbydrivhus, vitavia och volja. Medan många andra aktörer endast marknadsför sitt eget märke eller är återförsäljare för ett märke har glashusen ett brett utbud för att säkerställa att kunden ska kunna hitta just det de är ute efter.

Speciellt populära är de sexkantiga lusthusen från nordiska hobbydrivhus, och här finns också stora väggväxthus som lika gärna kan fungera som ett uterum.

Den som vill ha en optimal kombination av styrka och lågt pris kan med fördel välja någon av alla modellerna från välkända bony som också har ett brett standardiserat utbud av växthustillbehör.

Alla växthus från glashusen.se är testade för att tåla det nordiska klimatet.

Om man ändå känner sig orolig, eller vill ha ett rymligt växhus på en utsatt plats kan man välja ett stålväxthus från volja som är mångdubbelt mer hållfast än aluminium och naturligtvis också tyngre.

Glashusen har växthus både med glas och kanalplast eller den mycket lyckade kombinationen med glas i sidorna och polykarbonat i taket.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *